040 536 5951 hietsu@juhahietanen.fi

Usein kysyttyä

Mitä Northern Hit Lit tekee?

Northern Hit Lit pyrkii lisäämään kiinnostusta suomalaisiin kirjoihin ja kirjailijoihin. Näissä pyrkimyksissä Northern Hit Lit tuottaa liikkuvaa kuvaa, kuvaa, tekstiä sekä erilaisia elämyksiä, esityksiä ja ideoita.

Mitä muuta Northern Hit Lit tuottaa kuin näitä sivuja?

Yhtiön tavoitteena on tuottaa sisältöä kirja-alan tapahtumiin. Tavoitteisiin Northern Hit Lit Oy tähtää yhteistyössä kuhunkin projektiin sopivien yhteistyökumppanien kanssa. Pitkän ajan tavoitteena on yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa tuottaa kirjoihin liittyvä televisio- ja radio-ohjelma.

Mitä sinä Juha Hietanen muuta teet kuin toimit Northern Hit Litin tuottajana?

Olen käytettävissä mm. tapahtumajuontajana ja paneelikeskustelujen puheenjohtajana (miksei myös osallistujana). Kirja-alaan liittyvissä haastatteluissa ole yhteydessä suoraan minuun.

Muiden alojen juontokeikkoja välittää Speakersforum.

Mikä on oma arviosi kirja-alan tulevaisuudesta?

Valoisa! Suomalaisten lukutaito ja kiinnostus kirjoihin on yhä maailman huipputasoa. Mutta: lukijoiden eli loppuasiakkaiden ajasta kilpailevat etenkin mobiililaitteiden (hand-held-devices) houkutukset. Siksi lukijoita on syytä tavoitella muiden estradien lisäksi verkosta ja innostaa takaisin kovien kansien väliin.

Tehokkain väline tässä innostamisessa on tunteisiin vetoaminen. Tämän lisäksi henkilökohtaiset kontaktit on pidettävä kunniassa vastakin: ojentaessaan lukijalle signeeratun teoksensa kirjailija saa hänestä usein uransa pituisen lukijan.

Kustantajat, kirjakaupat ja muuta alan toimijat tarvitsevat jatkossa nykyistäkin enemmän verkkoa ja kohtaamisia.

Onko sinulla itselläsi tai Northern Hit Litillä sidonnaisuuksia muihin kirja-alan toimijoihin?

Ei ole. Northern Hit Lit Oy:n perustin työkaluksi. Teen yhteistyötä erilaisten tahojen kanssa, mutta omistan oman yritykseni sataprosenttisesti.

Pin It on Pinterest

Share This